Από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τον Δήμο Αγιάς κ. Δημήτρη Ευθυμίου, πήραμε την παρακάτω επιστολή για την υποψηφιότητά του:

"Είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε όλοι, ότι η αγάπη για τον τόπο μου, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά. Μπορεί να μην έχω πολιτικό dna και να μην είμαι συνηθισμένος στο να τάζω και να υπόσχομαι.

Ξέρω όμως να δουλεύω, να ανεβάζω τον πήχη ψηλά και να αναλαμβάνω ευθύνες. Ξέρω να φέρω εις πέρας ένα project και να το υπηρετήσω, έως ότου να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αυτό που σίγουρα μπορώ να «τάξω» και να «υποσχεθώ» είναι να εργαστώ για να εξασφαλίσω όλα τα καθημερινά, που ανεπαίσθητα ακόμη και ασυνείδητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

Γεννημένος στη Μελιβοία και όντας επιχειρηματίας στα παράλια της Αγιάς, γνωρίζω απόλυτα τα κακώς κείμενα και πώς αυτά μπορούν να ανατραπούν. Γι’αυτή ακριβώς την ανατροπή συμπορεύομαι με τον Θεόδωρο Ριζούλη, καθώς μας συνδέουν κοινές ηθικές αρχές και αξίες, αλλά κυρίως κοινό όραμα για τον τόπο μας. Δεν σκοπεύω να κάνω εντυπωσιακές προεκλογικές εκστρατείες, αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει, και το ζητούμενο πια είναι η ουσία των πραγμάτων.

Θέτω λοιπόν επισήμως την υποψηφιότητα μου στις εκλογές του Οκτώβρη, προκειμένου να βελτιώσουμε την μοναδική φυσιογνωμία του Δήμου μας, ο οποίος τα τελευταία 30 χρόνια έχει αδικηθεί παράφορα, παρά τις «εγγυήσεις» που λαμβάναμε σε κάθε τετραετία. Δεν είμαι ο τυπικός «υποψήφιος» που βεβαιώνει πως έχει «άπλετο χρόνο». Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο, αλλά έχω μάθει να «γεννάω» χρόνο, να τον διαχειρίζομαι σωστά και να τον σέβομαι απόλυτα. Έτσι απλά και ειλικρινά θέλω να σας μιλάω, μέσα από την καρδιά μου και να προχωρήσω στο δρόμο της αυτοδιοίκησης όπως και στην προσωπική μου ζωή, μόνο με αλήθειες. Ελπίζω να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας".

Με τιμή Δημήτρης Ευθυμίου