Στο πλαίσιο δικτύωσης με άλλους φορείς και υπηρεσίες, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με τα στελέχη του Οργανισμού Προνομιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) Λάρισας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17/10/2023 στα γραφεία του ΟΠΕΚΑ και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνέχισης μιας εύρυθμης συνεργασίας και η ανάπτυξη αποτελεσματικών διαύλων επικοινωνίας με στόχο πάντα την ανεμπόδιστη εξυπηρέτηση των ωφελούμενών αναφορικά με τα επιδόματα (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, Επίδομα Στέγασης, Επίδομα Γέννησης, Αναπηρικά επιδόματα, Επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων και Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων σε μέλη της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας). Επίσης συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι δυσκολίες αναφορικά με την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. 

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή  Διευθύντρια κ. Κυριτσάκα Διονυσία καθώς και όλα τα στελέχη του ΟΠΕΚΑ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, την διαθεσιμότητα τους και τη θερμή φιλοξενία τους.  

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ:2492350315 email: kentrokoinotitasdt@gmail.com, καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00. 

Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.