Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση γεμάτη παλμό, πραγματοποιήθηκε η ομιλία του επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ δήμαρχο Τεμπών και εκ νέου υποψηφίου Γεωργίου Μανώλη στον Πυργετό.

Πλήθος κόσμου, έσπευσε να καλωσορίσει τον Δήμαρχο Τεμπών και να ακούσει την ομιλία του για τα πεπραγμένα έργα του Πυργετού, αλλά να ακούσει και την παρουσίαση του πλάνου έργων για την επόμενη πενταετία.

Στην προεκλογική του ομιλία ανέλυσε τα έργα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τετραετίας, παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε η τωρινή δημοτική Αρχή και ανέφερε ότι την επόμενη πενταετία θα πραγματοποιηθούν πολλά περισσότερα.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών μεταξύ άλλων τόνισε , "Ζητούμε για άλλη μία φορά να μας εμπιστευτείτε. Ζητούμε την έμπρακτη εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να δημιουργούμε πολλά έργα. Είμαστε ο μοναδικός Συνδυασμός και η μοναδική δημοτική Αρχή, η οποία μπορεί να πάει τον Δήμο Τεμπών πιο μπροστά. Αποτελούμαστε από 134 υποψήφιους, ικανούς και έτοιμους να συνεισφέρουν και να δουλέψουν για το Δήμο. Για να γίνει το όραμά μας πράξη, για έναν καινοτόμο και σύγχρονο Δήμο Τεμπών. Μόνο εμείς μπορούμε να ξεπεράσουμε με δουλειά και επιτυχία τις δυσκολίες και να συγκεράσουμε όποιες διαφορές. Συμπεριφερόμαστε σε όλους τους πολίτες το ίδιο και χωρίς διακρίσεις".