Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ο πρώην Δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δ.Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος, πραγματοποίησε τη παρακάτω δήλωση:

“Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ θερμά αρχικά όλους τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική μάχη. Ανεξάρτητα, από το δρόμο που ο καθένας σας θα ακολουθήσει, εύχομαι καλή δύναμη στη νέα ζωή σας.
Επίσης, θέλω να συγχαρώ όσους από εσάς, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είδατε τους κόπους σας να αποδίδουν, αφού καταφέρατε να εισαχθείτε σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Να έχετε καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στην από εδώ και πέρα πορεία σας και εύχομαι να συνεχίσετε με θέληση, επιμονή και δύναμη τον αγώνα σας όχι μόνο την απόκτηση γνώσεων, αλλά συνολικά για τη ζωή σας ως φοιτητές ή σπουδαστές για ένα καλύτερο ΤΕΙ.
Αισθάνομαι, επίσης, την ανάγκη να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς των νεοεισαχθέντων στα ιδρύματα άλλων πόλεων, που καθημερινά από εδώ και πέρα θα αγωνιούν για τα παιδιά τους.

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλω να στείλω σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους μέσα από τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Μην απογοητεύεστε και μην θεωρείτε αποκλειστικά ατομική σας ευθύνη το αποτέλεσμα των εξετάσεων. Όποιο δρόμο κι αν ακολουθήσετε να έχετε στο μυαλό σας πως στη ζωή θα δώσετε πολλές και σημαντικές μάχες.
Οπλιστείτε με θάρρος και δύναμη!
Η λύση βρίσκετε στον συλλογικό αγώνα για μία ζωή με δικαιώματα.
Καλή αρχή, λοιπόν, σε όλους! Η παράταξη μας θα είναι κοντά σας, γνωρίζοντας πολύ καλά τους αγώνες και τις προσδοκίες σας”.