Η Μαρίνα Σανίδα θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης » στις εκλογές του Οκτωβρίου με επικεφαλής τον κ. Κώστα Κολλάτο.

Σε δήλωση της η κα Σανίδα:

Συστρατεύομαι στο πλευρό του Κώστα Κολλάτου για ένα Δήμο, πράσινο, καθαρό, εύκολο προσβάσιμο. Για ένα δήμο με τουριστικό προορισμό. Τα τουριστικά θέρετρα υπάρχουν αλλά μένουν αναξιοποίητα, μη δίνοντας οικονομική πνοή στους καταστηματάρχες της περιοχής.

Τέλος, πρέπει να στηριχθούν οι αγρότες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του δήμου μας. Μπορεί η κεντρική διοίκηση να είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη σ αυτό το κομμάτι, δεν παύει όμως και η τοπική αυτοδιοίκηση να μπορεί να συμβάλει, όπως για παράδειγμα με τη συνεχή βελτίωση των αγροτικών δρόμων. Ξεκινάμε δυναμικά! Θα αγωνιστώ όχι για το "Πρέπει" αλλά για το ~ ΠΑΜΕ .

Η Μαρίνα Σανίδα είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και νέα αγρότης . Κατοικεί στους Γόννους του Δήμου Τεμπών όπου ασχολείται ενεργά με τις επιχειρήσεις της διατηρώντας κέντρα δημιουργικής αποσχόλησης παιδιών “Dream kids “ στους Γόννους και στον Πυργετό.

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών κ.Κολλάτος:

Καλωσορίζουμε την κα Μαρίνα Σανίδα στην μεγάλη παράταξη μας ,είμαι βέβαιος πως η Μαρίνα, αποφασιστική και μεθοδική, θα αποτελέσει σημαντικό μέλος του αγώνα που κάνουμε, με ήθος και συνέπεια, για να δούμε το Δ.Τεμπών όπως του αξίζει. Συνεχίζουμε μαζί δυναμικά.

«Καλό αγώνα και καλή επιτυχία».