Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με το Πάρκο Καινοτομίας JOIST, στο πλαίσιο ενίσχυσης της καινοτομίας και της μεταφοράς γνώσης στο χώρο της Υγείας και του οικοσυστήματός της.

Ο Διοικητής Γρηγόριος Βλαχάκης υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του πάρκου Καινοτομίας Τάσο Βασιλειάδη και δήλωσε: «Άλλη μια συνεργασία με στόχο την δικτύωση του Φορέα μας με οργανισμούς που πρωτοπορούν στον τομέα τους, γίνεται πράξη. Άλλωστε το Γ.Ν. Λάρισας πρωτοπορεί στην εφαρμογή του καινοτόμου τρόπου ταυτοποίησης των ασθενών, την ψηφιοποίηση υπηρεσιών και του νέου τρόπου κοστολόγησης DRGs.

Το Γ.Ν. Λάρισας φιλοδοξεί να ενθαρρύνει και να πυροδοτήσει νέες ευκαιρίες & συνέργειες στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων ιδεών στον τομέα της Υγείας για τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη ο κος Βασιλειάδης δήλωσε: «με μεγάλη μας τιμή και χαρά, ανακοινώνουμε μια ακόμη μεγάλη συνεργασία που υπόσχεται την ενίσχυση ομάδων, εταιριών και οργανισμών στο χώρο της Υγείας, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στο μεταψηφιακό μετασχηματισμό τους αλλά και στη χρήση τεχνολογιών αιχμής μέσω της δυναμικής κοινότητας του Πάρκου Καινοτομίας».

Σημειώνεται ότι το ΓΝΛ σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής στο Innovent Forum Καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουαρίο του 2023, και μετά από απόφαση του ΔΣ αποτελεί υποστηρικτή του InnoHealth Forum για την ηλεκτρονική υγεία που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2023 με συνδιοργανωτές τον Ευρωπαϊκό Κόμβοψηφιακής Καινοτομίας Health hub και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο πάρκο καινοτομίας Joist.

Μάθετε περισσότερα για το Πάρκο Καινοτομίας ΕΔΩ.