Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή τους η ΔΕΕΠ της Νέας Δημοκρατίας Λάρισας, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, εκφράζουν την οδύνη τους για την αδόκητη απώλεια του Αντώνη Μαγγλάρη που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 43 ετών στην Λάρισα. 

Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα εξής: 

"ΔΕΕΠ, ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Λάρισας, θρηνούμε σήμερα την απώλεια του Αντώνη Μαγγλάρη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του κόμματος και υπέρμαχος των ιδεών και των αξιών της παράταξης.

Ο Αντώνης ήρθε στην πόλη της Λάρισας ως φοιτητής το 2002, αγάπησε την πάλη και έμεινε σε αυτή. Από την πρώτη μέρα εισαγωγής του στη σχολή ασχολήθηκε με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, αγωνίσθηκε για τα δικαιώματα των φοιτητών, τη βελτίωση και την αναβάθμιση των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων Εκπαίδευσης.

Ο εκλιπών, αγωνίσθηκε με πάθος για την ιδεολογία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και ανέπτυξε πλούσια δράση.

Διετέλεσε γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Λάρισας, γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Ελλάδος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας.

Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας η ανιδιοτέλειά του και η διαρκής προσφορά του στο κόμμα και στα κοινά της πόλης.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".