Με ομάδα εθελοντών από το Μεσοχώρι συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις τους και τον προγραμματισμό της ομάδας.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των εθελοντών, συμμετείχαν τα μέλη της ομάδας κ.κ. Νίκος Λέτσιος, Κωνσταντίνος Λιάρος, Γιώργος Σβάρνας και Θοδωρής Πατσιτός.

Ο κ. Λέτσιος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι η ομάδα είναι νεοσύστατη και αποτελείται από 20 και πλέον μέλη, τα οποία διαμένουν στο Μεσοχώρι και είναι διατεθειμένα να προσφέρουν εθελοντικά για τον εξωραϊσμό της κοινότητας, την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και την πολιτική προστασία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη για την ενημέρωση και τη διάθεση προσφοράς στην κοινότητα. Τόνισε δε ότι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα συνδράμει την εθελοντική ομάδα με τα απαραίτητα υλικά για τις εργασίες. Η ομάδα εθελοντών εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανταπόκριση του Δήμου στο αίτημα για συνεργασία και δήλωσε ότι όλες οι δράσεις θα γίνονται μετά από ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών.