Με την ανακοίνωση των υποψηφίων των εθνικών εκλογών με το ψηφοδέλτιο Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ο Παναγιώτης Νταής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από μια συνεπή παρουσία συνεργειών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους συνδικαλιστικούς αγώνες και στα κοινωνικά κινήματα , αποδέχθηκα με ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη την πρόκληση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών εκλογών στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας.

Είναι για μένα μεγάλη τιμή, αλλά και ύψιστη ευθύνη να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον προοδευτικό κόσμο της Λάρισας και ολόκληρης της Ελλάδας, ώστε η επομένη των εκλογών να βρει την κοινωνία μας όρθια, με ισότητα, δίκαιη ανάπτυξη και δικαιοσύνη για όλους. Σ’ αυτή την νέα περίοδο, μπορούμε και θα κάνουμε πραγματικότητα το κοινό μας όραμα, να φέρουμε την Κοινωνία των Πολιτών στο προσκήνιο.

Στην προσπάθεια για μια ισχυρή, δημοκρατική και προοδευτική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δεν περισσεύει κανείς μας. Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις εκλογές, θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τους κατοίκους όλου του νομού σε κάθε σπίτι, σε κάθε πόλη και κάθε τοπικό διαμέρισμα, για να μεταφέρω το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της νίκης των προοδευτικών δυνάμεων, των δυνάμεων της δουλειάς και της ανάπτυξης, των δυνάμεων της διαφάνειας.

Είναι καιρός να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Το οφείλουμε σε εμάς και στα παιδιά μας. Θέλω να σας δώσω ραντεβού στην κάλπη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Για μια προοδευτική κοινωνία. Για τη νίκη όλων μας».