Τον Αγρότη και Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Νίκο Παυλονάσιο που κατέρχεται υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Λάρισας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Νίκος Παυλονάσιος γεννήθηκε στη Φάρσαλα, όπου ζει και εργάζεται ως αγρότης.

Είναι απόφοιτος της Αβερωφείου Γεωργικής Σχολής. Από το 2018, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (ΠΕΝΑ). Δραστηριοποιείται στην έρευνα, στην παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων όπως βαμβάκι, σιτηρά, καλαμπόκι, καρπούζι κ.α. και στη βιοδυναμική γεωργία.

Έχει ενεργό συμμετοχή και εμπειρία στην υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είναι μέλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ενιπέας Φαρσάλων και εκπρόσωπος της ΠΕΝΑ στο CEJA (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων Αγροτών) και στην Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΑΠ 2023-2027.