Αλλαγή σκυτάλης από χθες στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ). 

Ο Δημήτρης Ντούγκος παρέδωσε την σκυτάλη στον Βάιο Φαλάγγα, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. 

Στη νέα διοίκηση εκλέχτηκαν οι: 

Ο Βάιος Φαλάγγας έλαβε 38 ψήφους, ενώ τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι Δημήτρης Ντούγκος 28 ψήφοι, Ζήσης Δότας 23, Αστέριος Ζώης 23, Γιάννης Καρακικές 22, Γιώργος Χριστούλας 21, Ευγενία Φραγκούλη 20, Θανάσης Δρυστέλλας 18 και Δημήτρης Καραστάθης 17.

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Στέφανος Φαρμάκης 15, Σπύρος Κατσαφούρης 11, Νίκος Τσιλίκης 11, Γιώργος Νάκας 10, Βάιος Αναστασίου 6 και Απόστολος Κρεμαστάς 5.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Αχιλλέας Βησσαρίου 27 και Χρήστος Ρίζος που έλαβαν από 27 ψήφους, με αναπληρωματικό μέλος την Αγγελική Γεωργοπούλου που πήρε 22 ψήφους.

Τέλος εποχής 

Μετά από 43 χρόνια, τέλος εποχής Δημήτρη Ντούγκου στην Ε.Σ.ΚΑ. Θεσσαλίας μετά την αποχώρηση του από την προεδρεία της Ενωσης.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει απλός σύμβουλος χωρίς κανένα αξίωμα για να βοηθήσει τον νέο Πρόεδρο και την Διοίκηση στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Στην δήλωση του ο κ. Ντούγκος αναφέρει ακόμη ότι ο κ. Βάιος Φαλάγγας έχει την γνώση,την εμπειρία, το πάθος και την διάθεση και θα πετύχει την περεταίρω αναβάθμιση του Θεσσαλικού μπάσκετ, πλαισιωμένος με 4 παλιούς και 4 νέους συμβούλους με όρεξη για δουλειά.

Τέλος ευχαριστεί την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων της Ε.Σ.ΚΑ.Θ για την εμπιστοσύνη τους την κατανόηση και την άψογη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια με την Ένωση.