Τις τριήμερες εκδηλώσεις των Φίλων της Πινακοθήκης Γόννων τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύλλογο φίλων της Πινακοθήκης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Τεμπών - Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π..
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου που γέμισε την πλατεία των Γόννων.

Ο Δήμαρχος συνοδεύονταν από τους Αντιδημάρχους κ. Αθανάσιο Βλάχο, Βασίλειο Σίμο και Νίκο Μητσογιάννη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση, την τοπική σύμβουλο κα Ιωσηφίνα Δημερά, τους υποψήφιους κ. Παύλο Μπουλώτα, Θωμά Τζέκα, Χρήστο Πατσιατζή και Μιχάλη Λίταινα.
Ο Δήμαρχος Τεμπών σε δήλωσή του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Κώστα Παπαδούλη και τα μέλη, για την τιμητική πρόσκληση και την εξαιρετική πρωτοβουλία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, οι οποίες ζωνταντεύουν το χωριό και δίνουν ανάσες δροσιάς και μουσικής.
Ο αγαπητός κ. Τσιαπλές και οι υπόλοιποι μουσικοί για ακόμη μία φορά ενθουσίασαν το κοινό με τις μουσικές και τα τραγούδια τους.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τεμπών μετέβη στα Μεσάγγαλα, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του καλοκαιριού που διοργάνωσε ο Εξωραιστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τεμπών - Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π..
Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του και ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς.

Τον Δήμαρχο Τεμπών συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. κ. Γιώργος Νικολάου και ο υποψήφιος κ. Μιχάλης Λίταινας.
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκδήλωση, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εξωραιστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γιώργο Γελαδάρη και τα μέλη, για την πρόσκληση και στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, σε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση του χρόνου.