Στον Πανηγυρικό Ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Αμπελακίων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης για τον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ' αρτοκλασίας της ομώνυμης εορτής.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, συλειτουργούντων του π. Βασιλείου, π. Πέτρου και π. Πορφυρίου.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην ιερότητα της ζωής, όπως τη διδάσκει η Εκκλησία και ευχήθηκε σε όλους υγεία με την ευλογία δια πρεσβειών της Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Τεμπών συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτριο Μαιμάρη, τον Αντιδήμαρχο κ. Ζήση Γκανάτσιο και τον τοπικό σύμβουλο κ. Γιάννη Περσάκη. Επίσης παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κ. Κολλάτος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Τσεργάς, αρκετοί πιστοί και επισκέπτες παρακολούθησαν τον Πανηγυρικό Εσπερινό, καθώς και πιστοί των γειτονικών περιοχών.

Ανήμερα της κυριώνυμου εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο Δήμαρχος Τεμπών παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στους Γόννους.
Ο Δήμαρχος Τεμπών συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Καραναστάση και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργο Μπανιώρα.

Πλήθος πιστών και προσκυνητών παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία, λειτουργούντος του π. Βασιλείου, συλειτουργούντος μετά του ιερέως της ενορίας π. Βασιλείου και καλλικέλαδων ιεροψαλτών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχήθηκε στις εορτάζουσες και όλους τους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, με υγεία προσωπική και οικογενειακή και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί την εορτή της Αγίας Παρασκευής.