Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Για την επέτειο του ΟΧΙ τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο από τον Διευθυντή του Λυκείου Νίκαιας κ. Δημήτριο Σακελλαρίου. Ακολούθησε η απονομή από τον Δήμαρχο της υποτροφίας του κληροδοτήματος Ιωάννη και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου στην Σμαράγδα Καψάλη, φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων και ακολούθησε παρέλαση όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης.

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκε και κατέθεσε στεφάνι ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σ. Ακριβούλης, Αν. Ρεντζιάς και Αχ. Χατζούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Ζαχαριάς, ο Διοικητής του ΑΤ Κιλελέρ Αθ. Μπαντής, ο εκπρόσωπος του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λαρίσης Σμήναρχος Ε. Στάθης, ο αντιπύραρχος Αχ. Τσιφούτης, ο πρόεδρος και τα μέλη της κοινότητας Νίκαιας Κ. Παναγούλης, Β. Μιχαλούλη, Κ. Σολωμός και Γ. Ψαρούλης, ο πρόεδρος Απ. Χονδρονάσιος και μέλη του ΔΣ της ΠΟΑΕΑ Νίκαιας, ο πρόεδρος του Συλλόγου ατόμων τρίτης ηλικίας Αν. Κουλιόπουλος, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νίκαιας Ι. Τσίντζιρας, το μέλος της ΕΟΔΥΑ Κ. Καραπούλια, το μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ Αικ. Σακελλαρίου και εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων.

Παρόμοιες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου έγιναν σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.