Ο Θωμάς Παπαλιάγκας με τον Κώστα Σάββα και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν σε χωριά του Δήμου Λαρισαίων. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν την Αμυγδαλέα, το Κουτσόχερο, τη Μάνδρα, την Τερψιθέα και την Ραχούλα, δίνοντας το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Η Αμυγδαλέα και το Κουτσόχερο αντιμετωπίζουν το φάσμα της εγκατάλειψης από τις νεότερες γενιές. "Τα παιδιά δεν έχουν δουλειά στο χωριό, καθώς η αγροτική παραγωγή είναι ασύμφορη.

Το υψηλό κόστος παραγωγής, οι χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων, η απουσία ευκαιριών, η ακρίβεια και η μείωση του πληθυσμού πρέπει να αλλάξουν το συντομότερο. Και αυτό μπορεί να γίνει από το ΠΑΣΟΚ με τον προγραμματικό του λόγο", δήλωσε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Οι κάτοικοι του Κουτσοχέρου διαμαρτύρονται για την εγκατάλειψη του χωριού ακόμη και από τα προβλήματα που προκάλεσε στα κτίσματα ο πρόσφατος σεισμός. "Το επιτελικό κράτος δεν σκέφτεται τα σεισμόπληκτα χωριά της Λάρισας, τα οποία φαίνεται ότι είναι ενός κατώτερου Θεού", δήλωσε ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Η Μάνδρα, η Ραχούλα και η Τερψιθέα έχουν τα δικά τους προβλήματα, που σχετίζονται με το κόστος της αγροτικής παραγωγής, τις φυσικές καταστροφές, τις τιμές των προϊόντων και άλλα πολλά. Το κλιμάκιο παρουσίασε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την αγροτιά, την παραγωγή και το κόστος της.

Όσον αφορά στο διακύβευμα των επόμενων εκλογών, το κλιμάκιο υποστήριξε ότι:

"Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση, αλλά χρειάζεται και σοβαρή, προγραμματική, δομική αντιπολίτευση. Αυτή μπορεί να είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ. Και οι τελευταίες εκλογές απέδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει ως αντιπολίτευση και δεν μπορεί να νικήσει την ΝΔ. Αυτό μπορεί να το κάνει προοπτικά μόνο το ΠΑΣΟΚ".

Η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις εκλογές συνεχίζεται με την ίδια ένταση.