Ο Ιατρός Ιορδάνης Γεωργιάδης υποψήφιος με τον Κώστα Κολλάτο.

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την συμμετοχή του αγαπητού μας γιατρού, Ιορδάνη Γεωργιάδη , στο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης», για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ο Ιορδάνης Κ. Γεωργιάδης είναι Ιατρός Νευροχειρουργός, Υποδιευθυντής της 'Α Νευροχειρουργικής κλινικής του Ιασώ Θεσσαλίας, ενώ διατηρει ιδιωτικό Ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας.

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από το τμήμα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ''Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας'' καθώς επίσης και του προγράμματος ''Βιοϊατρική Απεικόνιση και Ακτινοπροστασία''. Ολοκλήρωσε την ειδικευσή του στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Λάρισας και είναι μέλος του Ιατρικού συλλόγου Λάρισας. Είναι πολύτεκνος και διαμένει με την οικογένεια του μόνιμα στο Μακρυχώρι.

Σε δήλωση του ο κ.Ιορδάνης Γεωργιάδης:

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά με οδήγησε στην αποδοχή της τιμητικής πρόσκλησης του υποψήφιου Δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου Κωνσταντίνου και του συνδυασμού ''Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης'', με απώτερο σκοπό την ενεργή ενασχολησή μου σε θέματα τα οποία άπτονται της Ιατρικής μου ιδιότητας και παράλληλα την συμβολή μου σε θέματα πολιτισμού και εξωστρέφειας των κατοίκων του δήμου Τεμπών.

Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος:

Ο κ.Ιορδάνης Γεωργιάδης είχε και έχει πάντα θαρραλέες και καινοτόμες απόψεις και θέσεις για τα θέματα της τοπικής κοινωνίας και ανάπτυξης και δεν φοβάται να τις εκφράσει, κόντρα σε αντιλήψεις που κρατούν τον τόπο μας σε υστέρηση. Είμαι απολύτως σίγουρος, ότι η παρουσία του Ιορδάνη στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία των τοπικών μας πραγμάτων και των σημαντικών αποφάσεων που πρέπει να λάβουμε, για να πάμε τον Δήμο Τεμπών ψηλά!
Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Ιορδάνη Γεωργιάδη για την στήριξη του και κυρίως, για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξη μας».