Καπετάνος στην Ένωση Αποστράτων Αξ/κων Στρατού  Λάρισας και στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας: 
 
Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν αφενός μεν η Ένωση Αποστράτων Αξ/κων Στρατού παράρτημα Λάρισας στην Λέσχη Αξιωματικών και αφετέρου η Ένωση Στριατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας στο Φρούριο, έδωσε το παρών ο βουλευτής του Νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγιναν βραβεύσεις και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ δεν έλειψε από την κουβέντα η αναφορά στα νέα εξοπλιστικά του Ελληνικού Στρατού.


Ο Λαρισαίος πολιτικός μετά το πέρας και των δύο ξεχωριστών εκδηλώσεων έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Η Ελλάδα πιο ισχυρή παρά ποτέ εξοπλίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνοντας την ηχηρή της παρουσία. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνοντας πράξη όσα λέει εκσυγχρονίζει το στράτευμα με νέους εξοπλισμούς δημιουργώντας κλίμα ασφάλειας για τους Έλληνες  πολίτες. Από το βήμα των δύο αυτών σημαντικών εκδηλώσεων θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τις γυναίκες και τους άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων που με αυταπάρνηση ρίχτηκαν στη μάχη με τα νερά στις πρόσφατες πλημμύρες που βίωσε ο τόπος μας. Η συμβολή τους αδιαμφισβήτητη και η προσφορά τους μεγάλη. Μόνο υπερηφάνεια νιώθουμε αντικρίζοντας τα χρώματα του ελληνικού στρατού.
Εύχομαι τη φετινή χρονιά στους μεν εν ενεργεία στρατιωτικούς μας, η δράση σας να περιοριστεί στις ασκήσεις ετοιμότητας και να μη χρειαστεί να αποδείξετε για άλλη μια φορά το μέγεθος της ανδρείας που σας διακατέχει. Στους δε αποστράτους μας, εύχομαι οι όμορφες αναμνήσεις μιας αξιόμαχης ζωής να συντροφεύουν κάθε βήμα σας.

Συγχαρητήρια στα διοικητικά συμβούλια και στους Προέδρους των δύο σημαντικών συλλόγων της Λάρισας.

Καλή Χρονιά με υγεία».