Αν έχεις βρεθεί ήδη μαζί τους στο κρεβάτι, ξέρεις ποιοι είναι

Tο σεξ σίγουρα δεν είναι το παν αλλά σημαίνει πολλά σε μια σχέση. Η ερωτική χημεία αυξάνει τις πιθανότητες να μη σβήσει το πάθος και αν το ζώδιό σου έχει βρει ένα από τα παρακάτω ταίρια, τότε εσείς οι δυο μαζί, απογειώνεστε σεξουαλικά.

Τα άστρα λοιπόν, καταλήγουν στους 6 παρακάτω εκρηκτικούς συνδυασμούς ζωδίων που ταιριάζουν φοβερά στο κρεβάτι:

Κριός- Δίδυμοι

Ο Κριός γενικά ανεβάζει τη θερμοκρασία στο κρεβάτι. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι εξανεμίζεται το πάθος του αν δεν έχει δίπλα του την ιδανική για εκείνον, παρτενέρ. Αν ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, τότε μαζί με τον Κριό, δημιουργούν μια εκρηκτική κατάσταση με αποτέλεσμα να κάνουν μαζί το καλύτερο σεξ. Ο Κριός θέλει να είναι κυρίαρχος και ο Δίδυμος να πειραματίζεται με διάφορα οπότε δεν υπάρχει ποτέ μονοτονία μεταξύ τους, στο ερωτικό κομμάτι.

Ταύρος - Καρκίνος

Η σύνδεση αυτών των δύο ζωδίων είναι βαθιά συναισθηματική και μετατρέπεται εύκολα στην απόλυτη σεξουαλική χημεία. Ο Ταύρος είναι τρυφερό, στοργικό ζώδιο και ερωτεύεται με πάθος, όπως ακριβώς και ο Καρκίνος που είναι από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια. Μαζί κάνουν το πιο ρομαντικό αλλά και παθιασμένο σεξ.

Λέων - Τοξότης

Τα άστρα μιλούν για μια τεράστια εκρηκτική ύλη όταν αυτά τα δύο ζώδια ενωθούν. Και τα δύο λατρεύουν να πειραματίζονται χωρίς φραγμούς και όρια και παθιάζονται με το μυστήριο. Το σεξ για τον Λέων και τον Τοξότη σημαίνει περιπέτεια οπότε μαζί, κάνουν τον απόλυτο ερωτικό συνδυασμό.

Σκορπιός - Ιχθείς

Ο Σκορπιός και οι Ιχθείς συνδέονται πνευματικά οπότε η ερωτική τους ζωή φτάνει στο απόγειο όταν καταλήγουν μαζί. Αφήνουν τα συναισθήματά τους να κυριαρχήσουν ενώ και οι δύο χρησιμοποιούν τη φαντασία όταν βρίσκονται στο κρεβάτι. Αυτό τους κάνει να τα δοκιμάζουν όλα και να μη βαριούνται ποτέ την ερωτική πράξη.

Αιγόκερως - Παρθένος

Αν πιστεύεις ότι αυτά τα δύο ζώδια παραείναι προσγειωμένα και λογικά για να απογειωθούν μαζί ερωτικά, κάνεις μεγάλο λάθος. Το ένα συμπληρώνει το άλλο και το σεξ μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία που κάθε φορά είναι γεμάτη εκπλήξεις και ποικίλια με πλούσιες ερωτικές φαντασιώσεις.

Υδροχόος - Ζυγός

Ξέρουν και οι δύο πολύ καλά τι θέλουν οπότε όταν καταλήγουν μαζί στο κρεβάτι, απογειώνονται. Δεν έχουν κανένα ταμπού και η επικοινωνία ακόμη και στο κρεβάτι, είναι το κλειδί της απόλυτης σεξουαλικής τους χημείας. Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν συνεχώς νέα πράγματα και εξερευνούν κάθε φορά ο ένας το σώμα του άλλου, κάνοντας τον τέλειο ερωτικό συνδυασμό.

jenny.gr