Ονομάζεται Ενρίκο Γκράσι και είναι ιδρυτής και βασικός μέτοχος της “Electric 80”, https://www.e80group.com/it/ μιας Ιταλικής εταιρείας από την Εμίλια Ρομάνια που πρωτοπορεί παγκοσμίως στην ρομποτοποίηση των logistics, με πελάτες την Pepsi, την Barilla, αλλά και την “Ελληνικά Γαλακτοκομεία” στη Θεσσαλία.
Ο ίδιος, και πέντε φίλοι του, έφτασαν με ιδιωτικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, προσκεκλημένοι των αδερφών Σαράντη, για τον γάμο του Στέλιου Σαράντη (γιου του Μιχάλη) με την γιατρό Ντέπυ Παρασκευοπούλου.
Ο Ιταλός βιομήχανος του λογισμικού, με την εκκεντρική του εμφάνιση που είναι πάντα ίδια, έκλεψε τις εντυπώσεις.
Όσο για τον γάμο – που έγινε το Σάββατο στα Τρίκαλα και το γαμήλιο γλέντι στο “Ανάντι”-, αφήστε καλύτερα. Μιλάμε για την αποθέωση του καλού γούστου σε όλα τα επίπεδα.
Κάθε ευτυχία στους νιόπαντρους.

Στη φωτογραφία, ο ιδρυτής και πρόεδρος της “Electric 80” (μισό δις τζίρος, χίλιοι πτυχιούχοι εργαζόμενοι) εικονίζεται στο μέσον με το καπέλο. Στον Ιταλικό Τύπο τον περιγράφουν ως τον καουμπόη της Μηχατρονικής* (πρόκειται για νεολογισμό που υποδηλώνει τον συνδυασμό των επιστημών της Μηχανολογίας, Ηλεκτρονικής - Ηλεκτρολογίας και Πληροφορικής).

Από τη στήλη Kampos Land,by Kostas Tolis

Copyright Kosmos newspaper, Larissa