Στο χώρο του πάρκου Αλκαζάρ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κεντρική εκδήλωση των 27 Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 με θέμα «Οι μύθοι του Αισώπου». Οι ιστορίες του σπουδαίου παραμυθά, με τη διαχρονική τους αξία, ζωντάνεψαν επί σκηνής, οι νότες ταξίδεψαν, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν, τα χρώματα έκαναν τη διάθεση φωτεινή και καλοκαιρινή!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κος Απόστολος Καλογιάννης, ο οποίος έθεσε ως στόχο της δημοτικής αρχής να κάνει ό,τι καλύτερο για τις οικογένειες της πόλης “και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις αιτήσεις , κανένα παιδί εκτός Παιδικού Σταθμού” είπε χαρακτηριστικά.

Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κος Δημήτρης Δεληγιάννης, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε την χρησιμότητα των μύθων του Αισώπου στην σημερινή εποχή για την καλλιέργεια αρχών και αξιών ζωής στα παιδιά.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια Παιδείας κ. Μπαξεβάνου Σταυρούλα, η οποία τόνισε ότι οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα αυτά που ζουν καθημερινά οι μικροί «μαθητές» που φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου. Έγινε σε όλους γνωστό ότι στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από δράσεις και παιχνίδια τα παιδιά περνούν ευχάριστα, κερδίζουν όχι μόνο γνώσεις αλλά και αξίες ζωής.

Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωση αυτής, το προσωπικό των παιδικών σταθμών όπου όλοι εργάστηκαν με υπερβάλλοντα ζήλο καθώς και τα παιδιά με τους γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και επιτεύχθηκε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Στο τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι “δροσίστηκαν” από τα παγωτά που προσφέρθηκαν, και ευχήθηκαν «Καλό Καλοκαίρι»!