Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις για τα σχολεία στο Κουκλοθέατρο στον Μύλο με την παράσταση “Οι Μύθοι του Αισώπου” να διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους κάθε πρωί!

Ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα θα δώσει μια επιπλέον παράσταση για το κοινό, την Κυριακή 7 Μαΐου στις 11:00, για όσους δεν πρόλαβαν τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα.

Παρακαλούμε καλέστε εγκαίρως για να κρατήσετε τη θέση σας στο κουκλοτηλέφωνο 2410251657 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο fb Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα.

Γιατί η Λάρισα ... αγαπάει το Κουκλοθέατρο!

Οι μύθοι του Αισώπου, χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους παραμένουν επίκαιροι, αποτελώντας τον σπόρο για μια σοφία διαχρονική, γνώση και φρόνηση.

Εμείς φυτεύουμε τον σπόρο των μύθων του Αισώπου στα παιδιά μας και τα εμπιστευόμαστε μέχρι να ανθίσει μέσα τους ο καρπός της δικής τους ζωής, ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά και στα ζώα.

«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας», «Η αλεπού κι η κότα», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο γάιδαρος που ήθελε να γίνει λιοντάρι» είναι ιστορίες σύντομες, διδακτικές και συμβολικές και πολύ διασκεδαστικές!

Συντελεστές παράστασης:​

Κατασκευή κούκλας: Φωτεινή Καλούδη. Σκηνικά, ζωγραφική σκηνικών: Γιάννης Γεωργιάδης. Διασκευή για το κουκλοθέατρο: Φωτεινή Καλούδη.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Λιάπτσιου.​

Παίζουν: Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα (13 μεγάλες κούκλες) και η κουκλοπαίκτρια Φωτεινή Καλούδη.​

Είσοδος: 3 ευρώ.