Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης κοπέλας, ότι την βίασαν ομαδικά το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το παζάρι της περιοχής.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την συμμετοχή και άλλων ατόμων, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, πέντε είναι οι φερόμενοι ως δράστες.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λάρισας.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 22χρονης 

Σήμερα η 22χρονη εξετάστηκε και από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραββαρίτη, που πραγματοποίησε την εξέταση, δεν βρέθηκαν εμφανείς κακώσεις στην 22χρονη που παραπέμπουν σε βιασμό. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων.

ertnews.gr