Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας σε ανακοίνωσή τους συγχαίρουν "όλους τους συμμετέχοντες στην δύσκολη και κοπιαστική διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023.

Ιδιαιτέρως, συγχαίρουμε εκείνους που είδαν την επίπονη προσπάθειά τους να επιβραβεύεται με την επιτυχή είσοδό τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές.

Ειδικότερα, από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Λάρισας, επέτυχαν 16 Μαθητές σε Σχολές της επιλογής τους, εκ των οποίων οι 2 επέτυχαν την υψηλότερη βαθμολογία και κατέλαβαν την 1η θέση των εισαχθέντων στη Σχολή τους. Συνολικά 9 από τους 16 Μαθητές μας κατέλαβαν μία θέση στην πρώτη οκτάδα των επιτυχόντων.

Στους επιτυχόντες ευχόμαστε να έχουν καλές, αποδοτικές και παραγωγικές σπουδές.

Σε όλους τους Μαθητές μας που αποφοίτησαν το 2023 από το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ευχόμαστε να αξιοποιήσουν με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τους Τίτλους Σπουδών (Πτυχία & Απολυτήρια) που απέκτησαν και να εκπληρωθούν οι θεμιτές επιδιώξεις και οι προσδοκίες τους.

Στους Μαθητές μας, που πρόκειται να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, ευχόμαστε καλή προετοιμασία, υπομονή και σταθερή προσήλωση στο στόχο για την προσωπική τους πρόοδο και εξέλιξη, αλλά και για να συνεχίσουν τη μακρά παράδοση των επιτυχιών του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!"