Τη Δευτέρα 20/02/2023 λαμβάνει χώρα η παράδοση ειδικού εξοπλισμού χημειοθεραπείας στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, η αγορά των οποίων είναι το αποτέλεσμα των επιτυχημένων διοργανώσεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας Παράρτημα Λάρισας, του Χριστουγεννιάτικου Gala καθώς και του Santa Run Nation Larissa.

Την ίδια μέρα, Δευτέρα 20/02/2023 θα πραγματοποιηθούν 2 συνεντεύξεις Τύπου, στις 11πμ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και στις 12μμ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που αφορούν την παράδοση του εξοπλισμού που αφορά τις ογκολογικές κλινικές των δύο νοσοκομείων.

Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός που θα παραδοθεί αφορά 5 πολυθρόνες χημειοθεραπείας που θα παραδοθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 2 πολυθρόνες χημειοθεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχοντας όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τα σύγχρονα τμήματα χημειοθεραπείας των ογκολογικών νοσοκομείων.

Το ποσό των χρημάτων για την αγορά του παραπάνω εξοπλισμού για τις ογκολογικές κλινικές των δύο νοσοκομείων, προήλθε τη δωρεά που έκανε κάθε πολίτης λαμβάνοντας στολή του Αϊ Βασίλη για τη συμμετοχή στον περίπατο του Santa Run Nation Larissa που έλαβε χώρα στις 29/12/2022, από τις συμμετοχές στο Χριστουγεννιάτικο Gala που έλαβε χώρα στις 17/12/2022 και από τις χορηγίες που προσφέρθηκαν για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Χρυσός Χορηγός των φετινών διοργανώσεων της ΕΑΕ Παράρτημα Λάρισας 2022 είναι η εταιρεία TEDRA. Όλοι οι χορηγοί των διοργανώσεων αναφέρονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα santarunlarissa.gr καθώς στην σελίδα Facebook της ΕΑΕ – Παράρτημα Λάρισας.

Η ΕΑΕ – Παράρτημα Λάρισας ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας και το ΣΙΚΑΕΛ καθώς και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας για την υποστήριξή του, το χρυσό χορηγό TEDRA καθώς επίσης όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Επιπρόσθετα, ευχαριστεί κάθε έναν από τους πολίτες που συμμετείχαν συνεισφέροντας στις εκδηλώσεις του Παραρτήματος Λάρισας προσφέροντας έμπρακτα τη βοήθειά τους για την επίτευξη των σκοπών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.