Μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ΑΕΛ περνώντας από τη δύσκολη έδρα της Κοζάνης επικρατώντας με 0-2 και κατακτώντας το πολύτιμο τρίποντο, στην 7η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα της Λάρισας πέτυχε τη δεύτερη "κολλητή" εκτός έδρας νίκη αφού είχε προηγηθεί αυτή επί της Αναγέννησης στην Καρδίτσα, περνώντας έτσι από δύο πολύ δύσκολες έδρες και συνεχίζει να βρίσκεται στο κατόπι του Λεβαδειακού!

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την κατάρρευση του προπονητή των τερματοφυλάκων των "βυσσινί", Παναγιώτη Νάση που μεταφέρθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα στο νοσοκομείο και ευτυχώς επανέκτησε τις αισθήσεις του σε ένα σκηνικό που σόκαρε όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό μέρος η ΑΕΛ πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Μαυριά (9ο λεπτο), ήλεγξε τον ρυθμό της αναμέτρησης και ξαναχτύπησε στην τελική ευθεία με γκολ που πέτυχε ο Πεντρόσο στο 79ο λεπτό.

Συνθέσεις:

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπογκντάνοβιτς, Πάνος, Κοροβέσης, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Ίτσιος.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου (46′ Γιανναράκης), Πλέγας, Αντράντα (85′ Θωμαΐδης), Οτορμίν (72′ Κ. Παπαγεωργίου), Μαυριάς (85′ Καλουτσικίδης), Κοσσονού (72′ Μπρου), Πεντρόσο.

liganews.gr