Περιοριστικούς όρους επέβαλε η Β' Ανακρίτρια στον πρώην υπάλληλο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Λάρισας με την ολοκλήρωση της απολογίας του προχθές, καθώς έχει παραπεμφθεί για τις βαρύτατες κατηγορίες της υπεξαίρεσης κατ' εξακολούθηση και της πλαστογραφίας κατ' εξακολούθηση.

Στον άλλοτε υπάλληλο ασκήθηκε ποινική δίωξη όταν διαπιστώθηκε έλλειμμα στο Ταμείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, το οποίο σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές ανέρχεται σε 423.209 ευρώ. 

Κατά την απολογία του στην Ανακρίτρια ο πρώην υπάλληλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αποδέχτηκε την πράξη, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επανορθώσει, μειώνοντας τη ζημιά.

Μέχρι την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης ωστόσο, από την Ανακρίτρια του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, της εμφάνισης στις αρχές κάθε μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τέλος της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 10.000 ευρώ, ενώ το προηγούμενο διάστημα η διοίκηση του ΚΤΕΛ είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να "μπλοκάρει" τα ατομικά περιουσιακά στοιχεία του πρώην υπαλλήλου.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (Mε πληροφορίες από Β. Κακάρα - Ελευθερία)