Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό αυτή τη φορά ο περίπατος της Ομάδας Έκφραση, με τα τζιτζίκια να συνεχίζουν να μας συνοδεύουν στο μεγαλύτερο μέρος του και να βάζουν τη δική τους πινελιά στη διαμόρφωση μιας υπέροχης αίσθησης κι ενός ιδιαίτερου φυσικού «σκηνικού».

Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, η ομάδα ΕΚΦΡΑΣΗ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ παρουσίασε το θεατρικό δρώμενο (Περιπατητικό Θέατρο) «Περίπατοι με τον κύριο Ρουσσώ στον Πηνειό». Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παραστασιακό δρώμενο που άφησε θετικές εντυπώσεις και ανέβασε τα επίπεδα της ευχαρίστησης και ενθουσιασμού της ομάδας.

"Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες που συμπορεύτηκαν μαζί μας, χωρίς να τους εμποδίσει ο φόβος του καύσωνα!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μουσικό μας συνοδοιπόρο Νέστορα Αμελίμπια Περρή, μαθητή στην τάξη φλάουτου του Γ. Τσιαρδάκα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, στη Δ/νση Παιδείας & Δια βίου μάθησης του Δήμου Λαρισαίων, στη Δάφνη Δεληγιάννη (μέλος της ομάδας) που είχε και τη βασική σκηνοθετική επιμέλεια, στην Αφροδίτη Παρζακώνη για τη πολύτιμη βοήθειά της και τις σκηνοθετικές της πινελιές και, βεβαίως, στον Δάσκαλό μας και βασικό εμψυχωτή της ομάδας για τριάντα και πλέον χρόνια, Λάκη Κουρετζή, για την αρχική ιδέα, την έμπνευση και την εμψύχωσή του", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.