Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες προχωρώντας σε συμβολικό κλείσιμο της ΠΑΘΕ, στο ύψος του Πλατυκάμπου, την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Πλατυκάμπου Λάρισας σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "οι αγρότες του Μπλόκου Πλατυκάμπου απευθύνουμε κάλεσμα στην Περιφερειακή και Δημοτικές Αρχές, και σε όλους τους φορείς του Νομού, τις άλλες επιτροπές πλημμυρόπληκτων που υπάρχουν, τις Ομοσπονδίες και Αγροτικούς Συλλόγους όλης της Θεσσαλίας, εργατικά σωματεία, αυτοαπασχολούμενους, επιστήμονες να συμμετέχουν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μπλόκου Πλατυκάμπου, παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου».

Παραμένουμε ανυποχώρητα στον κόμβο και εντείνουμε τον αγώνα μας, κλιμακώνοντας με συμβολικό κλείσιμο της ΠΑΘΕ στο ύψος του Πλατυκάμπου την Κυριακή 1 το μεσημέρι".

Θέλουμε, σημειώνει, «να εκφραστεί η συμπαράσταση όλων των φορέων στα αιτήματα επιβίωσης που έχουμε και στον δίκιο και αξιοπρεπή αγώνα μας και να είναι μαζί μας ώστε η Κυβέρνηση να δώσει άμεσο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης ουσιαστικών και δίκαιων λύσεων».