Ποδηλατάδα με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα, για την «Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου», έλαβε χώρα στα Φάρσαλα από τον Δήμο Φαρσάλων και την ομάδα γυναικών «BikedreamteamFarsala».
Πλήθος πολιτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών.
Ακολούθησε μια όμορφη βόλτα, ένας ευχάριστος περίπατος για μικρούς και μεγάλους που συμμετείχαν στην Πανελλήνια δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών –Εθελοντών –Φίλων-Ιατρών Αθηνών.

Στην έναρξη της ποδηλατοβόλτας παρέστησαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, η αντιδήμαρχος κ. Σοφία Χατζηπλή, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Νίκος Γκατζόγιας, ο τοπικός σύμβουλος της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Ντίνος Βαρακλιώτης.
Να σημειωθεί τέλος πως για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της ποδηλατάδας, συνέδραμε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων και η νοσηλεύτρια του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων κ. Μαρία Αντωνιάδη, οι οποίοι συνόδευσαν τους ποδηλάτες καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.