Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, διοργανώνει τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο 2022, στις 5 Ιουνίου 2022. Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο», επιθυμούμε η δράση αυτή να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα ακόμα εφαλτήριο στη μάχη κατά του καρκίνου.
Η 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, είναι μια ημέρα μνήμης όσων νικήθηκαν και γιορτής για όλους τους επιζώντες. Παίρνοντας τη σκυτάλη από την 3η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Ποδηλάτου. Φέτος, κάνουμε μια όμορφη βόλτα με το ποδήλατο, έναν ευχάριστο περίπατο και συμμετέχουμε στην Πανελλήνια δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών Αθηνών (Κ.Ε.Φ.Ι), στηρίζοντας παράλληλα το σπουδαίο έργο τους.
Ο Δήμος Φαρσάλων με, την ομάδα γυναικών «bikedreamteamfarsala» καλεί όλους και όλες σε μία ποδηλατάδα την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 και ώρα 19.00-20.00μμ. Ας φορέσουμε μπλούζες λευκές και ας ανεβούμε ξανά στα ποδήλατάώστε να σταλούν οι φωτογραφίες ως ένα μήνυμα ενσυναίσθησης και αισιοδοξίας για τη συνολική αντιμετώπιση της ασθένειας, αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μικρών και μεγάλων μαχητών. Επιθυμούμε, μέσα από αυτή τη δράση, να συναντηθούμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να ενώσουμε τις δυνάμεις για ένα καλό σκοπό.
Θα μεταφέρουμε μηνύματα αισιοδοξίας, ενσυναίσθησης αλλά και ενδυνάμωσης όλων των μαχητών. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα. Η συνάντηση θα γίνει στις 19.00μμ στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων.