Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 8/01 οι χειμερινές εκπτώσεις στη Λάρισα.

Θα διαρκέσουν έως και το τέλος Φεβρουαρίου, με προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, σε πρόσφατη δήλωσή του, ανέφερε τα εξής: 

«Μετά την εορταστική περίοδο λοιπόν μπαίνουμε δυναμικά στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και οι εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας περιμένουν πολλά από αυτήν.

Ελπίζω ότι το ήδη θετικό κλίμα και η αύξηση του αγοραστικού ενδιαφέροντος που επικρατεί, θα συνεχιστούν αμείωτα και ίσως με μεγαλύτερη ένταση και στο επόμενο διάστημα, για να δοθεί μία «βαθιά» ανάσα στην αγορά, να ενισχυθούν τα ταμεία των επιχειρήσεων και να καλυφθούν τυχόν απώλειες προηγούμενων μηνών.

Τα καταστήματα της πόλης μας είναι πανέτοιμα προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, σε πολύ χαμηλές, ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτωτικές τιμές και, όπως πάντα, με την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες τους.

Προσκαλούμε λοιπόν τους καταναλωτές, να επιλέξουν για τις εκπτωτικές αγορές τους την φιλόξενη αγορά της Λάρισας και να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές και τις μοναδικές ευκαιρίες που τους προσφέρει, δείχνοντας για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη τους στις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας».

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους, ότι οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και λήγουν την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, ενώ τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου, που είναι δύο από τις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές, σύμφωνα με την παρ.1 άρθρου 16 ν.4177/2013, με προτεινόμενο κατά πλειοψηφία, ωράριο λειτουργίας, 11:00 – 16:00.