Ξεκουράστηκαν κυρίως τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές και μεθοδικά συνεχίζουν, δουλεύοντας με συγκέντρωση στους στόχους, για το παιχνίδι της Πέμπτης 4/1 με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’ (16:00, AEL FC ARENA, 15η αγωνιστική SL2), ώστε να ξαναβρούν τον ρυθμό που είχαν πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος.

H σημερινή προπόνηση διεξήχθη στο AEL FC ARENA. Παίκτες και τεχνικό team επικεντρώθηκαν καθαρά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β’, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ταλαντούχα παιδιά μιας ομάδας που θέλει προσοχή και βρίσκεται σε καλή περίοδο φόρμας.

Οι βυσσινί αφιέρωσαν τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους στο τακτικό κομμάτι και στην επιθετική λειτουργία. Έκαναν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων και στο επιθετικό κομμάτι μετάβασης.

Χθες Πρωτοχρονιά η ομάδα προπονήθηκε στα Δένδρα σε πρόγραμμα ειδικής αντοχής υποομαδικής τακτικής. Όλοι είναι έτοιμοι αγωνιστικά και με καλή υγεία τίθενται στα πλάνα του κ. Δερμιτζάκη για τον αγώνα της Πέμπτης με εξαίρεση τον Κοσονού ο οποίος θα εκτίσει την ποινή του από κίτρινες κάρτες.