Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκέντρωσαν και παρέδωσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του  1ου Πειραματικού Γυμνασίου Λάρισας κατά την επίσκεψη τους στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Το σχολείο εκπροσώπησαν  οι μαθητές του Γ4 ΄ τμήματος  οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κο Γαντζούδη Θεόδωρο  για το ρόλο και το έργο της Δομής  στην τοπική κοινωνία και τον τρόπο  λειτουργίας του. Έτσι ώστε να   ευαισθητοποιούνται οι μαθητές στις έννοιες  του εθελοντισμού, της προσφοράς  και της αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Παράλληλα τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία αυτή.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές κα Παπαθανασίου Ιωάννα και κος Τουρναβίτης Βασίλης. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια  Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στην οδό Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς).