Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων  συγκεντρώνει τρόφιμα ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σε μια δύσκολη περίοδο που διανύουμε  αν υπολογίσει κανείς και τις καταστροφικές  πλημμύρες  που έπληξαν τη Θεσσαλία  συμπεριλαμβανομένου  και το Δήμο Λαρισαίων,  το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα στηρίζει και τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των οικογενειών που στηρίζονται από τη Δομή.

Καλούμε λοιπόν πολίτες , φορείς και επιχειρήσεις για άλλη μια φορά να συνδράμουν στο έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέροντας τρόφιμα (ελαιόλαδο (1 lt), ζάχαρη, αλεύρι, μακαρόνια, σάλτσα, γλυκίσματα κ.λ.π) και γενικότερα προϊόντα μακράς διαρκείας, με σκοπό  να ενισχύσουμε το πακέτο των δικαιούχων της Δομής  το οποίο θα διανεμηθεί καθ όλη τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου.

Έτσι  ώστε να  συμβάλουμε όλοι μαζί στην αξιοπρεπέστερη διαβίωση των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται και να τους στηρίξουμε ιδιαίτερα  τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια  Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Η συγκέντρωση των προϊόντων γίνεται  στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11( εντός της στοάς) και στα  τηλέφωνα: 2410255876 ,6944873565 Γαντζούδης Θεόδωρος.