Σου αρέσουν οι συχνές αλλαγές στην εμφάνιση των νυχιών σου, αλλά δεν έχεις χρόνο για τακτικές επισκέψεις στο σαλόνι ομορφιάς; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Το να φτιάξεις μόνη σου ένα μανικιούρ είναι πιο εύκολο από ότι νομίζεις. Τα επαγγελματικά προϊόντα και αξεσουάρ που έχουμε σήμερα θα σου επιτρέψουν να δημιουργήσεις το τέλειο στυλ για κάθε περίσταση. Ρίξε μια ματιά πώς να το κάνεις!

Υβριδικό μανικιούρ βήμα προς βήμα

Ξέρεις ότι το κλειδί για την επιτυχία κάθε μανικιούρ είναι η σωστή προετοιμασία των χεριών και της πλάκας των νυχιών σου; Πρώτα, φτιάξε τα πετσάκια. Άπλωσε το μαλακτικό σε αυτά και περίμενε μερικά λεπτά. Στη συνέχεια σπρώξε προς τα πίσω τα πετσάκια χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο ραβδί ή ένα ειδικό εργαλείο για σπρώξιμο και - εάν χρειάζεται γιατί επικαλύπτουν την πλάκα του νυχιού - αφαίρεσε τα με πένσα. Δώσε στα νύχια σου το επιθυμητό μήκος και σχήμα. Το επόμενο βήμα είναι να κάνεις ματ απαλά την πλάκα νυχιού χρησιμοποιώντας ένα buffer. Τέλος, σκούπισε τα νύχια σου με ένα καθαριστικό για να αφαιρέσεις τυχόν ακαθαρσίες και λίπος από την πλάκα των νυχιών. Με τα νύχια σου προετοιμασμένα με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις το μανικιούρ.

Εφάρμοσε την επιλεγμένη βάση και να θυμάσαι να ασφαλίσεις καλά την ελεύθερη άκρη. Βάλε τα νύχια σου σε μια λάμπα UV/LED και αφαίρεσε το στρώμα που περισσεύει με ένα καθαριστικό. Τώρα ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα σου Ημιμόνιμα Χρώματα Ανάλογα με το προϊόν, εφάρμοσε μία ή δύο στρώσεις βερνικιού, στερεώνοντας κάθε στρώση στη λάμπα. Προστάτεψε το μανικιούρ με ένα top coat. Βάλε ένα κοντίσιονερ στα πετσάκια. Το κοντίσιονερ θα τα μαλακώσει, ενυδατώσει και θα τα θρέψει, δίνοντας ομορφιά σε όλη την εμφάνιση.

Χρειάζονται η βάση και το top coat;

Ναι απολύτως! Η βάση προστατεύει τη φυσική πλάκα νυχιών από αποχρωματισμό και βλάβες, και επίσης μεγαλώνει σημαντικά την ανθεκτικότητα του μανικιούρ αποτρέποντας το ράγισμα και το σκάσιμο. Το top coat, με τη σειρά του, προστατεύει τα υβριδικά χρώματα. Μπορείς να επιλέξεις μια λαμπερή ή -πολύ καλόγουστη και μοδάτη- ματ έκδοση.

Υβριδικά χρώματα – ποιο μανικιούρ να επιλέξεις;

Αν σου αρέσουν τα κλασικά και εκτιμάς τη διακριτική κομψότητα, επίλεξε υβριδικά nude χρώματα - από ανοιχτό και σκούρο μπεζ, σε ζεστούς ή ψυχρούς τόνους, έως εντυπωσιακά ροζ - απαλά, γαλακτώδες ή ελαφρώς περλέ. Αυτό το μανικιούρ θα λειτουργήσει καλά σε κάθε περίσταση, τόσο επαγγελματική όσο και ιδιωτική, και θα συμπληρώσει διακριτικά το ντύσιμό σου.

Αν δεν φοβάσαι τις εκφραστικές λύσεις, επίλεξε έντονα, εκφραστικά χρώματα όπως το ζουμερό κόκκινο, το βαθύ σκούρο μπλε ή το έντονο πράσινο. Σκέφτεσαι ένα στυλ για πάρτι που θα τραβήξει την προσοχή και θα ταιριάζει με το ντύσιμο σου; Δες τα υβριδικά χρώματα με λίγο glitter ή κομφετί που θα λάμπουν υπέροχα!

Πώς να μακρύνεις την πλάκα των νυχιών κάνοντας ένα υβριδικό μανικιούρ;

Εάν δεν σε ενδιαφέρει η ισχυρή επιμήκυνση, αλλά μόνο η εξίσωση του μήκους όλων των νυχιών, ή η συμπλήρωση τυχόν κενών και το φτιάξιμο μικρών βλαβών, πάρε μια κατάλληλη βάση πρωτεΐνης. Οι βάσεις καλής ποιότητας σου επιτρέπουν να μακρύνεις την πλάκα των νυχιών κατά περίπου 1 εκατοστό. Εάν αποφασίσεις να κάνεις ένα τέτοιο βήμα με ένα υβριδικό μανικιούρ, πρέπει να αποκτήσεις ειδικά πρότυπα με βάση τα οποία θα μακρύνεις το νύχι.

Όπως βλέπεις, το να κάνεις μόνη σου ένα υβριδικό μανικιούρ δεν είναι καθόλου δύσκολο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή και ελεύθερος χρόνος. Γρήγορα θα γίνεις ικανή να δημιουργείς φανταστικά στυλ στα νύχια σου. Να θυμάσαι να χρησιμοποιείς μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες. Η χρήση τους κάνει την εργασία εξαιρετικά πιο εύκολη και πιο γρήγορη!