«Την Κυριακή δίνουμε, όλοι μαζί τη μάχη, για μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ. Στο χέρι μας είναι να δυναμώσουμε τη φωνή της Λάρισας, στο χέρι μας είναι να πάμε την Ελλάδα μας ακόμη πιο ψηλά.

Με σταθερά βήματα προόδου και ευημερία για όλες και όλους. Με συνέπεια λόγων και πράξεων. Σε αυτή την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός, στην πρώτη γραμμή της εκλογικής μάχης, συνεχίζει να δίνει δυναμικό «παρών» στις επαρχίες και τα χωριά του νομού. Από την Ελασσόνα, όπου και βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΔΕΕΠ Ν. Λάρισας της ΝΔ, μαζί με συνυποψηφίους βουλευτές του νομού, η κ. Καραλαριώτου ευχαρίστησε τους πολίτες της περιοχής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό της και ζήτησε αθρόα συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής.

«Οι πολίτες εμπιστεύονται τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για τη συνέπεια έργων και λόγων. Για το όραμα που έχει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας.

Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα παραγωγική, που αξιοποιεί αποτελεσματικά πόρους και ευκαιρίες. Για μία Ελλάδα ασφαλή, που κάνει σταθερά βήματα προόδου, σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Για καλύτερη Παιδεία, για καλύτερη Υγεία, για την ευημερία της κοινωνίας και της χώρας μας. Στο χέρι μας είναι να πάμε τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά. Την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή του νομού Λάρισας, τη φωνή μας», υπογράμμισε η κ. Καραλαριώτου.