«Όλα τα χρόνια που υπηρετούσα σε θέσεις ευθύνης, γνωρίζετε πολύ καλά ότι δώσαμε κοινούς αγώνες για τη στήριξη του κλάδου, για να προμηθεύεται ο κόσμος ζεστό και αγνό ψωμί, για να μην διαταραχθεί ο κύκλος της αγοράς που θέλουμε, επιθυμούμε και εμπιστευόμαστε.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο να μάχομαι για τα δίκαια αιτήματα και την προστασία του σημαντικού αυτού κλάδου για την εθνική οικονομία. Το ενδιαφέρον μου για τον λαρισαίο φούρναρη παραμένει διαχρονικό, το μαρτυρά άλλωστε και η παρουσία μου στην σημερινή εκδήλωση».

Αυτά αναφέρει σε δήλωση της, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, η οποία παρέστη στην ημερίδα με θέμα «Ποιότητα στην Αρτοποιία- 100 χρόνια Συντεχνία Αρτοποιών ν. Λάρισας» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Η Λαρισαία πολιτικός, συνεχάρη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος Μιχάλη Μούσιο, όσο και τον πρόεδρο της Συντεχνίας Λάρισας Αλέξη Γκούλιο κι όλη τη διοίκηση, για την πετυχημένη ενημερωτική εκδήλωση (η οποία συνοδευόταν κι από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας), ενώ δήλωσε «περήφανη για τους κοινούς αγώνες που έδωσε με τη Συντεχνία και την Ομοσπονδία για την προστασία του κλάδου και την επικράτηση του φούρνου της γειτονιάς, έναντι της εισβολής μεγάλων αλυσίδων, που επιδίωκαν -μερικές φορές και με αθέμιτα μέσα- να κυριαρχήσουν στην αγορά με το τυποποιημένο ψωμί. Η στήριξη των αρτοποιών αποτελεί χρέος και καθήκον όλων μας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει λάβει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των αρτοποιείων, με έμφαση στην αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και της αύξησης των πρώτων υλών, αλλά προφανώς χρειάζονται περισσότερα, τα οποία η κυβέρνηση εξετάζει με προσοχή, αξιολογεί και θα δρομολογήσει».