Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η κίνηση του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη, παρουσία πολλών δημοτών της κάθε περιοχής, καθώς και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τεμπών.

Είναι συγκινητικό, ότι οι υποψήφιοι του Δημάρχου Τεμπών καλούν στις ομιλίες του και ανθρώπους που ζουν στη Λάρισα και τη γύρω περιοχή, ώστε η αλήθεια επιτέλους να λάμψει και να γνωρίσουν όλοι, ότι μόνο η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή είναι άξια να αναλάβει ξανά τα ηνία του Δήμου Τεμπών. Βασίζεται στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ, στην ΕΜΠΕΙΡΙΑ, στην ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και στη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, απαρτίζεται από πολλούς και άξιους υποψήφιους, έμπειρους και έτοιμους να υπηρετήσουν τους δημότες μόνο για το κοινό καλό.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών, αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν στη Ραψάνη και έχουν ήδη βελτιώσει την καθημερινή ζωή των κατοίκων, όπως επίσης και όλο τον Δήμο Τεμπών. Για παράδειγμα, τα μηχανήματα έργου του Δήμου άρχισαν να λειτουργούν από την έναρξη της νέας θητείας του Δημάρχου Τεμπών, ενώ η προηγούμενη δημοτική Αρχή δεν είχε προβεί σε καμία παρέμβαση. Την επόμενη πενταετία, η Ραψάνη θα αποκτήσει χώρο στάθμευσης, ένα πολύ σημαντικό έργο που θα ανακουφίσει τους δημότες και θα καλυτερεύσει ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα. Άλλο έργο είναι η δημιουργία νέου αποχετευτικού συστήματος, έργο πολύ σημαντικό και ύψιστης περιβαλλοντικής αξίας. Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις και αναπλάσεις παιδικών χαρών και πάρκων, καθώς και συντήρηση των υπαρχόντων μουσείων. Επίσης, θα βελτιώσει και θα ασφαλτοστρώσει ακόμη περισσότερους δρόμους εντός του χωριού, θα προβεί σε κατασκευές καλντεριμιών και θα ανακατασκευάσει όλους τους αγροτικούς δρόμους. Τέλος, ο Δήμαρχος Τεμπών, τόνισε ότι: "ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ και η συγκεκριμένη παράταξη, απαρτίζεται από ικανούς και άξιους υποψήφιους, οι οποίοι έχουν σκοπό να δημιουργήσουν πολλά και καινοτόμα έργα και αξίζει να μας εμπιστευτείτε".

Την επόμενη μέρα ο Δήμαρχος Τεμπών και οι υποψήφιοι σύμβουλοι, μετέβησαν στην Όσσα για να μιλήσουν στους δημότες τα πεπραγμένα της τετραετίας που φεύγει, στο χωριό Όσσα.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, αναφέρθηκε στις καίριες παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Όσσα, όπως τα πεζοδρόμια στην είσοδο του χωριού. Ακόμη, τόνισε τη δημιουργία πινακοθήκης, όπου είναι ένα έργο πολιτιστικής σημασίας και κληρονομιάς για τους κατοίκους του. Η πινακοθήκη στεγάζεται στο πρώην δημοτικό σχολείο, όπου η τωρινή δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Όσσας, ανακατασκεύασαν το κτίριο, χρησιμοποιώντας ήπιες παρεμβάσεις. Ο Δήμαρχος Τεμπών, αναφέρθηκε και στη λύση του προσφυγικού προβλήματος στο γειτονικό Κυψελοχώρι και την απομάκρυνση των προσφύγων από Αμπελάκια και Καστρί Λουτρό, όπου η σημερινή δημοτική Αρχή σήκωσε το "γάντι της παραίτησης", αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεκριμένες δομές. Η θέληση, η αυταπάρνηση, το σθένος και η δύναμη της σημερινής δημοτικής Αρχής, επέδειξαν για ακόμη μία φορά ότι δεν υπολογίζουν μικροσκοπιμότητες και μικροπολιτικές, μπροστά στο συμφέρον των δημοτών.
Το πλάνο για την επόμενη πενταετία, περιλαμβάνει τον φωτισμό του οδικού δικτύου από τη γέφυρα του Συκουρίου ως το γήπεδο και την ηλεκτροδότηση του πάρκου πίσω από τους Αγίους Αναργύρους. Ακόμη, περιλαμβάνει την ανάπλαση της πλατείας της Όσσας και του πάρκου. Επιπρόσθετα, η δημοτική Αρχή θα προβεί σε ασφαλτοστρώσεις εντός του χωριού. Ένα άλλο έργο είναι η επέκταση του δικτύου άρδευσης στην περιοχή Κασλά και Λιβάδι.
Ο Δήμαρχος Τεμπών επεσήμανε για άλλη μία φορά, ότι «οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά εμείς είμαστε εδώ, είμαστε για τα δύσκολα» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους κατοίκους την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να επιλέξουν την Ανανέωση, την Εμπειρία, την Αξιοπιστία και τη Σταθερότητα.

Στην Αιγάνη μετέβη αυτές τις μέρες ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης για να προβεί στον απολογισμό των έργων της τετραετίας που πέρασε και στη συνέχεια ανακοίνωσε το πλάνο και το πλαίσιο των έργων της επόμενης πενταετίας. Μεταξύ των άλλων, ο Δήμαρχος Τεμπών, αναφέρθηκε: ο Δήμος Τεμπών, χρειάζεται ικανά άτομα και ικανή δημοτική Αρχή να διοικήσει τον Δήμο και να δημιουργήσει φιλόδοξα και καινοτόμα έργα. Επιπρόσθετα, θα συνεχίσει να βελτιώνει έργα για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, τα οποία είναι η βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας στην Αιγάνη, η ανάπλαση και ανακατασκευή της πλατείας της Αιγάνης και των πάρκων εντός του χωριού. Το έργο στο Λακούλι είναι ήδη σε εξέλιξη. Θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης, ώστε να ωφεληθούν περισσότερο οι πολίτες. Ακόμη, ο Δήμαρχος Τεμπών δεσμεύτηκε ότι θα δημιουργήσει υπαίθριους χώρους άθλησης.


Την επόμενη ημέρα ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλη, οι Αντιδήμαρχοι και οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν την Κουλούρα. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν την τετραετία που μας πέρασε και τόνισε ότι η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή είναι πάντα δίπλα στους πολίτες της Κουλούρας και το απέδειξε περίτρανα με την πρόσφατη κακοκαιρία και επέδειξε σύνεση και εγκράτεια, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής προστασίας και του Συντονιστικού Κέντρου της Λάρισας. Τα επόμενα έργα είναι η βελτίωση της εσωτερικής οδοποιίας και η ασφαλτόστρωση δρόμων, όπως επίσης και η ανακατασκευή και ανάπλαση της πλατείας της Κουλούρας. Ο Δήμαρχος Τεμπών, τόνισε ότι με εντατικούς ρυθμούς προχωρά και η αγροτική οδοποιία, η οποία θα βελτιώσει την καλύτερη όδευση των αγροτών στα χωράφια τους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τεμπών, επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι μόνο η τωρινή Δημοτική Αρχή είναι σε θέση να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα, διότι όλοι οι υποψήφιοι είναι αξιόλογοι και διαθέτουν ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια και όρεξη για δουλειά. Όπως αναφέρει και το σύνθημα του Συνδυασμού ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.