Σε υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων όπως η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η Πολεοδομία, η Δημοτική Αστυνομία, αλλά και στη ΔΕΥΑΛ, βρέθηκε την Παρασκευή, ολοκληρώνοντας την μαραθώνια προεκλογική του καμπάνια, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κι εκ νέου υποψήφιος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης μετά το πέρας των επαφών τόνισε τα εξής: «Στην κοινοβουλευτική μου θητεία ασχολήθηκα επιστάμενα με προγράμματα που έχουν να κάνουν με τη στήριξη των ευάλωτων συμπολιτών μου. Με τα κοινωφελή προγράμματα, με μέτρα αναγκαία σε μία εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία. Εδώ σε αυτές τις υπηρεσίες συνομίλησα με τους εργαζόμενους του Δήμου Λαρισαίων και μου εξέθεσαν τα προβλήματά τους.

Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στηρίζουμε τους εργαζόμενους, αλλά στηρίζουμε και τα προγράμματα που εκείνοι τρέχουν και έχουν να κάνουν με την ουσιαστική στήριξη των κοινωνικά ευπαθών. Η ελληνική κοινωνία βάλλεται από αλλεπάλληλες κρίσεις και έχει μία απερχόμενη κυβέρνηση – θεατή του μαρασμού της. Χρειάζεται άμεσα ένα ευρύ πλέγμα πρωτοβουλιών σε όλα τα επίπεδα,\ οικονομικά και θεσμικά, ώστε να πάρουν ανάσα όλοι εκείνοι οι συμπολίτες μας που σήμερα βλέπουν το μισθό να τελειώνει πολύ πριν βγει ο μήνας.

Συναντήθηκα επίσης και με υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πολεοδομίας οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία πόλη σύγχρονη και λειτουργική» κατέληξε.