Το σεξ στη θάλασσα είναι μία εμπειρία που ίσως έχεις ήδη δοκιμάσει. Όταν βρίσκεσαι στην αρχή μίας σχέσης ή το επιτρέπουν οι συνθήκες τέλος πάντων, και είσαι σε μία σχετικά ερημική παραλία, δελεάζεσαι. Το θέμα είναι ότι δεν είναι και μία ιδιαίτερη ασφαλής πρακτική. Ίσως και να είναι προτιμότερο να το κάνεις στη ξηρά. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί.

Απόλυτη ξηρασία

Μην σε μπερδεύει το νερό και νομίζεις ότι όλα γίνονται πιο εύκολα για τη διείσδυση. Το ακριβώς αντίθετο. Όχι μόνο δεν λιπαίνει, αλλά σου παίρνει και όλη τη φυσική κολπική λίπανση, επομένως είναι πιθανό να προσπαθήσετε και να μην συμβεί.

Πιθανότητες για μόλυνση

Σκέψου το λογικά. Αν είσαι σε θάλασσα, το αλάτι, τα βακτήρια και ό,τι άλλο καταλήγει εκεί, θα μεταφερθεί μέσα στον κόλπο σου.

Υπάρχει πάντα πιθανότητα εγκυμοσύνης

Ισχύει ό,τι και με το σεξ στην κρεβατοκάμαρα. Δεν σημαίνει ότι επειδή γίνεται στη θάλασσα, δεν υπάρχει κίνδυνος. Είτε η ολοκλήρωση γίνει μέσα στον κόλπο, είτε εκτός, δεν πρέπει να πιστεύεις ότι στη θάλασσα τα πράγματα είναι αλλιώς.

Ο κίνδυνος να σε δουν

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να λειτουργεί αφροδισιακά, αλλά το σεξ in public μπορεί να προκαλέσει και προβλήματα. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά στην παραλία ή άνθρωποι που κάνουν snorkelling με τη μάσκα και μπορεί να βρεθούν δίπλα σου. Θέλει προσοχή και διακριτικότητα.

Όχι στη διείσδυση

Μετά από όσα είπαμε, ίσως να νιώθεις μία αηδία για το σεξ μέσα στη θάλασσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να επιδοθείς σε προκαταρκτικά και λοιπά παιχνίδια. Έχουμε πει τόσες φορές ότι το σεξ δεν είναι μόνο διείσδυση, επομένως μπορείς να περάσεις καλά και μέσα στο νερό.

jenny.gr