Στις κάλπες μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου καλούνται σήμερα οι φοιτητές και οι φοιτήτριες των πανεπιστημίων της χώρας με το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών να αντιμετωπίζεται από πολλούς ως βαρόμετρο για την εκλογική συμπεριφορά της νεολαίας και στις βουλευτικές εκλογές της 21 Μαΐου.

Ιδιαίτερη ένταση επικρατεί μεταξύ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της Πανσπουδαστικής, οι οποίες διεκδικούν την πρωτιά στις φοιτητικές εκλογές και μέρες τώρα βρίσκονται σε «πόλεμο».

Και φέτος η εικόνα δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει και συνεπώς με το κλείσιμο της κάλπης το βράδυ δύσκολα θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποια παράταξη βγήκε πρώτη και φυσικά ούτε τον πραγματικό αριθμό των φοιτητών οι οποίοι πήγαν να ψηφίσουν, κάτι που θα είχε ενδιαφέρον μιας και ακολουθούν οι εθνικές εκλογές στις 21 του μήνα και όλοι ενδιαφέρονται για τις πολιτικές επιλογές της νέας γενιάς που φοιτά στα πανεπιστήμια.

Oι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί για τις σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου, στα αμφιθέατρα των σχολών του campus "Γαιόπολις" (πρώην ΤΕΙ) και στον Βόλο.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr