«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα». Αδιόρθωτη παραμένει η κατάσταση με την Cosmote στο ορεινό και απομακρυσμένο Σκλήθρο του Δήμου Αγιάς.

Για πολλοστή φορά οι λιγοστοί του κάτοικοι είναι αντιμέτωποι με το πρόβλημα της έλλειψης τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον έξω από το χωριό κόσμο και με την έλλειψη φυσικά ίντερνετ, μιας και η μοναδική κεραία, αυτή της Cosmote (δεν υπάρχει άλλης εταιρείας), δείχνει ξανά να έχει θέμα.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι απαιτούν επιτέλους να ενδιαφερθούν οι υπεύθυνοι, να επιδιορθωθεί άμεσα η βλάβη και, εκτός αυτού, να αντιμετωπι­στεί συνολικά και ριζικά το ζήτημα των συχνών πολυήμερων διακοπών.

Οι άνθρωποι αυτοί ζούνε πολύ μακριά από το διοικητικό κέντρο του Δήμου, την Αγιά, ακόμη πιο μακριά από την πρωτεύουσα του νομού, τη Λάρισα, αρκε­τοί εξ αυτών είναι ηλικιωμένοι και η τηλεφωνική επικοινωνία τους είναι πάρα πολύ αναγκαία και χρήσιμη, τόσο για την επαφή με τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα που ζουν μακριά, όσο και για τις περιπτώσεις που κά­ποιος χρεια­στεί βοήθεια.

Θα έπρεπε για την εταιρεία η διευκόλυνσή τους και η διασφάλιση της επικοινωνίας τους με τον υπόλοιπο κόσμο να ήταν προτεραιότητα…

choraagia.gr