Τη συνοικία της Νέας Σμύρνης επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή τις εργασίες αντικατάστασης αγωγών ομβρίων υδάτων στην περιοχή, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό Ασωπού.

Η παλαιότητα του δικτύου είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, αναφορικά με την αποστράγγιση των νερών της βροχής, ενώ κατά τη διάρκεια των πλημμυρών του περασμένου Σεπτεμβρίου, η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν δραματική. Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της ΔΕΥΑΛ, για την ανακούφιση των περιοχών της Λάρισας που επλήγησαν από τη θεομηνία Daniel, δόθηκε προτεραιότητα στις εργασίες που αφορούν στην αντικατάσταση δικτύων ομβρίων στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εργασίες αντικατάστασης του δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων στη συνοικία του ΑΤΑ. Στον Άγιο Θωμά, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αντικατάσταση του δικτύου στο ένα τμήμα της συνοικίας και συνεχίζονται στο άλλο τμήμα -μετά το Πάσχα αναμένεται να πραγματοποιηθούν και εργασίες ασφαλτόστρωσης.

 

«Στόχος μας είναι να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες εργασίες όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς για την πλήρη αποκατάσταση των καταστροφών που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου», σημείωσε ο Δήμαρχος Λαρισαίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, κ.Θανάσης Μαμάκος. Να τονιστεί ότι στην επίσκεψη στη Νέα Σμύρνη τον κ.Μαμάκο συνόδευαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος, Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Σαββοργινάκης, Γενικός Διευθυντής, Άννα Ζαχίδου, Διευθύντρια Τεχνικών Έργων και Πέτρος Γαρδιτσάκης, επιβλέπων Μηχανικός της ΔΕΥΑΛ.