Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Μεσαγγάλων παρευρέθηκε ο βουλευτής του νομού Λάρισας, της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος ο οποίος στηρίζει σε κάθε εκδήλωση τους Συλλόγους Γυναικών, καθώς κρατούν ζωντανά τα χωριά μας με πίστη στην παράδοση.

Ο Λαρισαίος βουλευτής ευχαρίστησε το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μεσαγγάλων για την τιμητική πρόσκληση να βρίσκεται μαζί τους στην ετήσια εκδήλωση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και στη συνέχεια δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Μεσαγγάλων που με τιμούν σε όλες τις εκδηλώσεις τους και χαίρομαι πάντα να βρίσκομαι ανάμεσα τους και να ενημερώνομαι για τα ζητήματα της καθημερινότητας του παραθαλάσσιου αυτού οικισμού του νομού μας.

Οι γυναίκες του Συλλόγου Μεσαγγάλων και η Πρόεδρος τους Κατερίνα Βογδοπούλου είναι ιδιαίτερα δραστήριες τόσο στα πολιτιστικά δρώμενα όσο και στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα.

Οφείλουμε στους προγόνους μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη ζωή στην ελληνική επαρχία, ενισχύοντας την με κάθε τρόπο. Δηλώνω για άλλη μια φορά από τα Μεσάγγαλα κάνοντας δέσμευση της προεκλογικής μου υπόσχεσης, ότι θα είμαι πάντα αρωγός των μικρών χωριών της επαρχίας μας και θα τα στηρίζω όπου και όποτε χρειάζεται από τη θέση μου.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και δύναμη σε αυτές τις γυναίκες που μάχονται καθημερινά για την εξέλιξη της ελληνικής επαρχίας».