«Η Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια έχει πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι. Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ αυτή που απέτρεψε την εισβολή των παράνομων μεταναστών στον Έβρο, ένα καλοστημένο σχέδιο των Τούρκων που είχαν ως στόχο να πέσει ο Έβρος. Είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έστειλε σαφέστατο και ξεκάθαρο μήνυμα σε ολόκληρη την Ευρώπη: τα σύνορα της Ελλάδας είναι σύνορα της Ευρώπης και δεν παραβιάζονται».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μιλώντας με πολίτες του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στα χωριά Ελευθεραί, Κοιλάδα, Ραχούλα, Κουτσόχερο, Μάνδρα, Αμυγδαλέα, Τερψιθέα.

«Απέναντι στις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ και στις γνωστές σε όλους τους Έλληνες θέσεις του για τα σύνορα της πατρίδας μας, η ΝΔ εγγυάται την ασφάλεια της χώρας. Προχωρά στην επέκταση και την ολοκλήρωση του φράχτη στον Έβρο, θωρακίζοντας έτσι δια παντός τα βόρεια σύνορα της χώρας μας.

Επιπλέον θέσαμε τέλος στα κέντρα κράτησης στα νησιά μας, που επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ αποτελούσαν ανθρώπινα κολαστήρια και δημιουργήσαμε ανθρώπινες δομές φιλοξενίας των νόμιμων προσφύγων στην πατρίδα μας.

Δεν θα επιτρέψουμε ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε σε κανέναν άλλον να παίξει με την εθνική μας ασφάλεια, θέτοντας με τον τρόπο αυτό σε αμφισβήτηση την εθνική μας κυριαρχία.

Ενισχύουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, αναβαθμίζουμε την θέση της χώρας στο εξωτερικό και ζητάμε ισχυρή και αυτοδύναμη εντολή από τον ελληνικό λαό για να προχωρήσουμε σταθερά μπροστά», κατέληξε η κα Μπίζιου.