"Στηρίζω ανεπιφύλακτα, ξεκάθαρα, χωρίς κανέναν αστερίσκο την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού για να συνεχίσει το έργο που έχει ξεκινήσει εδώ και δυο θητείες", ανέφερε από τη Λάρισα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Πλαισιωμένος από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον νέο δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο, μίλησε παρουσία πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε σε γνωστό καφέ της πόλης.

Όπως τόνισε "η κυβέρνησή μας βρέθηκε κοντά στην Θεσσαλία από την πρώτη στιγμή της μεγάλης θεομηνίας που έπληξε τον τόπο σας. 

Έως σήμερα έχουμε εκταμιεύσει παραπάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ σε παραπάνω από 14.000 δικαιούχους, συμπολίτες σας, που είδαν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, την παραγωγή τους, τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται από την πλημμύρα"

Συμπλήρωσε επίσης ότι η κυβέρνηση κινείται πιο γρήγορα, επιταχύνοντας τη διαδικασία κρατικής αρωγής για να πιστωθούν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες. 

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει για τη Θεσσαλία και απευθυνόμενος προς τον κόσμο ζήτησε τη στήριξή του. 

"Ζητώ να πάμε ακόμη πιο ψηλά μαζί, ενωμένοι με τον καθένα και για όλους τη Θεσσαλία. Πάμε μαζί την Κυριακή δυνατά μπροστά!” τόνισε μεταξύ άλλων.

(*) φωτογραφίες από tinealarissa.gr