Με κατάνυξη εορτάστηκε η μεγάλη εορτή της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού στους Ιερούς Ναούς του Δήμου Τεμπών.

Στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού, που πραγματοποιήθηκε στο εξωκλήσι που βρίσκεται στην Κάτω Ραψάνη, αφιερωμένο στην Ύψωση του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, χοροστάτησε ο π. Διόδωρος μετά του π. Βασιλείου και εψάλλησαν πανηγυρικά οι Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, στον Ιερό του Αγίου Θωμά, στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι, ιερούργησε ο εφημέριος της ενορίας π. Ιωάννης.

Στον πανηγυρικό εσπερινό και στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Βλάχος και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου - Μαγαλιού, καθώς και πολλοί κάτοικοι και προσκυνητές της περιοχής του Δήμου Τεμπών.

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης ευχήθηκε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες, ενώ ευχήθηκε σε όλους τους πιστούς να αντλούν δύναμη και η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού, να χαρίζει στον καθέναν προσωπικά αλλά και στις οικογένειές τους υγεία, πρόοδο και ευημερία.