Στην εκδήλωση του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Λάρισας, με αφορμή την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας έδωσε το παρών ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος.

Οι συζητήσεις που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων ήταν γύρω από το χώρο της υγείας και κυρίως σε ότι αφορά τον κλάδο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός έχει δηλώσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για τους σκληρά εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ και την αμέριστη στήριξη του σε όλα τα ζητήματα που προκύπτουν και τους αφορούν.

«Είστε οι καθημερινοί μας ήρωες που με αυταπάρνηση σίνεται έναν δύσκολο αγώνα για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Η συμβολή σας είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε μια αλυσίδα που ξεκινάει από το τηλεφώνημα για ένα περιστατικό υγείας μέχρι την παράδοση του στους θεράποντες ιατρούς».
Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος στην εκδήλωση των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Λάρισας, ενώ συνέχισε κάνοντας μια αναφορά στην τιτάνεια προσπάθεια που έκαναν κατά τα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού, ευχαριστώντας τους μάλιστα για την προσφορά τους:
«Θέλω να αναφερθώ ακόμη μια φορά από το βήμα που μου δίνεται σήμερα στη μάχη που δώσατε στην περίοδο της πανδημίας, της πρωτόγνωρης αυτής για όλους μας κατάστασης στο να μεταφερθούν με ασφάλεια στον απαιτούμενο για τη διάσωση τους χρόνο οι ασθενείς.
Σας ευγνωμονούμε για την πολύτιμη προσφορά σας στην ανθρώπινη ζωή.
Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. και στον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Γούλα».