Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 46χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα, που σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, στο οποίο νοσηλευόταν από χθες Κυριακή, έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί στο ΠΓΝΛ για να εξεταστεί από νευροχειρουργό.

Η φρικτή υπόθεση πατροκτονίας στα Τρίκαλα αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα όταν ο 46χρονος δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας πως αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του, υποστηρίζοντας πως έχει ψυχολογικά προβλήματα. Όταν οι αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία που διατηρούσαν πατέρας και γιος στην οδό Καρδίτσης, βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα. Το πτώμα αποκεφαλισμένο και λίγα μέτρα πιο κει ο δράστης, ο οποίος ήταν ακουμπισμένος σε ένα κρεβάτι και είχε προσπαθήσει να αυτοτραυματιστεί. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και παρέμεινε μέχρι και σήμερα το πρωί. 

Ο 46χρονος ήταν σε μια κατάσταση σύγχυσης λέγοντας στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τον πατέρα του την Παρασκευή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το έγκλημα φαίνεται ότι διαπράχθηκε το Σάββατο το πρωί και όλες αυτές τις ώρες μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, ο γιος παρέμενε δίπλα στο πτώμα του πατέρα και στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

trikalaenimerosi.gr με πληροφορίες από ertnews.gr