Στην ανακοίνωση ακόμη μιας αξιόλογης υποψηφιότητας προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, καθώς στο «δυναμικό» της «Λάρισας που μας αξίζει!» εντάσσεται και ο αθλητής στίβου Τάσος Κουρδής.

Ο κ.Κουρδής διεκδικεί την ψήφο των Λαρισαίων, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του κ.Μαμάκου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του φθινοπώρου, με στόχο τη δημιουργία μιας πόλης και μιας κοινωνίας πραγματικά συμπεριληπτικών, που δεν αφήνουν κανέναν πίσω.

Τάσος Κουρδής εργάζεται ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας. Μέχρι τον Απρίλιο του 2018 ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο ως τερματοφύλακας και προπονητής σε Ακαδημίες. Ένα ατύχημα με τη μοτοσικλέτα εκείνη τη χρονιά, που είχε ως συνέπεια τον ακρωτηριασμό του, τον «οδήγησε» σε διαφορετικά αθλητικά μονοπάτια -ασχολείται με τον στίβο (άλμα εις μήκος). Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει σε πάρα πολλές δημόσιες τοποθετήσεις του, «η ζωή δεν σταματά ποτέ, ούτε σε περιμένει».

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Ατόμων με Αναπηρία, μέλος της Προ Ολυμπιακής ομάδας και έχει λάβει μέρος σε πολλούς πανευρωπαϊκούς και προκριματικούς αγώνες για τους Παραολυμπιακούς.

Είναι παντρεμένος με τη Βάσω Βαρσάμη -οι δυο τους είναι γονείς δίδυμων αγοριών, του Γιάννη και του Δημήτρη.